lördag 4 augusti 2012

Back to business

Jag har gjort Kolmården i två dagar den här veckan. Tillsammans med Elvaåringen, Smilla och hennes två barn. Det var väldigt givande och roligt. Sälshowen var kalasbra. Delfinshowen också förstås. Safarilinbanan var underbar och alla djurbarn var bedårande.

När vi såg delfinshowen för andra gången satt det en man med sin familj bakom mig. Hans mobil ringde precis när showen skulle börja. Jag fattade på samtalet att det var en chaufför som skulle leverera varor till mannens jobb, men det var lunchstängt.
- Ja, du kan ju inte bara ställa det var som helst, annars står det ju bara helt mongo överallt.
När han avslutat samtalet sa han till sin kvinna att det var Spendrups.

Vid elefanterna stod vi intill en familj med man, kvinna och tre barn. Den minsta, pojken, hade en tröja med djungel på sig. Mellanbarnet, en tjej, hade en tröja med giraffer på och det äldsta barnet, en flicka, hade delfinörhängen på sig. De körde väl djurtema inför djurparksbesöket.

Vi övernattade på Vildmarkshotellet och det var bättre än bra. Både middagsbuffén och frukostbuffén var fräsch och välsmakande. Poolerna var ändå det som gjorde hela vistelsen perfekt. Det och vädret då. Bättre kunde det inte ha varit.

Semestern har gått alldeles för fort. Men den har varit givande.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar